OVER MOELEKER

Moeleker heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van o.a. kookapparatuur, uitgiftesystemen, vaatwasapparatuur, koelapparatuur, en een hele range toebehoren, waarbij onze visie gericht is op het leveren van efficiënte, duurzame totaaloplossingen voor de professionele keukeninrichting voor nu en in de toekomst.

BESTAANSRECHT BEWEZEN

Of het nu gaat om grootkeukens voor zorginstellingenhoreca of bedrijfsrestaurants: overal waar in het groot wordt gekookt, speelt Moeleker een belangrijke rol, vaak al jarenlang.  U kunt vertrouwen op een grote ervaring, een zeer deskundig en onafhankelijk advies en de uitgebreide (technische) kennis van professionele keukenapparatuur.


Grootkeukentechniek is echter meer dan alleen maar het leveren van de benodigde apparatuur. Het inschakelen van de juiste adviseur geeft als voordeel dat u zich kunt blijven concentreren op uw vak en dat wij u op deze manier ontzorgen. Deze adviseur richt uw ruimte op de meest efficiënte manier in met de juiste keuze keukenapparatuur. Uw werkplezier en kostenbesparing zijn hier onze sleutelwoorden.

MOOI VAN MOELEKER

Bent u benieuwd naar een aantal voorbeelden van keukens of apparatuur die we geleverd en geïnstalleerd hebben? Bekijk hier dan onze projecten.

Onze missie/visie:

Het adviseren over en ontwerpen, leveren en beheren van efficiënte, duurzame totaaloplossingen voor de professionele keukeninrichting.

ORGANISATIE

Moeleker is bijna 50 jaar geleden begonnen als een eenmanszaak in service en onderhoud van keukenapparatuur. In de afgelopen jaren is de onderneming uitgegroeid tot een landelijk en onafhankelijk opererende bedrijf, gericht op het leveren van efficiënte en duurzame totaaloplossingen, voor een zeer uiteenlopend klantenbestand.

Moeleker Custom Cooking is bevestigd in Goes en bestaat uit twee bedrijfsonderdelen: Moeleker Service Team en Moeleker Grootkeuken apparatuur.

De service- en onderhoudsorganisatie van Moeleker heeft een landelijke dekking. Een groot deel van de medewerkers is in de buitendienst werkzaam als servicemonteur. Zij worden ondersteund door medewerkers planning en logistiek.

De projecten- en verkooporganisatie Moeleker Grootkeuken apparatuur richt zich op het adviseren, leveren en plaatsen van onder andere kookapparatuur, uitgiftesystemen, vaatwasapparatuur, koelapparatuur en een hele range van toebehoren. Van unit sales tot efficiënte, duurzame totaaloplossingen. 

Binnen de verkooporganisatie zijn we onderscheidend door de jarenlange ervaring, waardoor we klanten optimaal kunnen adviseren en begeleiden. Onze eigen ontwerpafdeling maakt visualisatietekeningen waarmee we de klant kunnen laten zien hoe de keuken eruit komt te zien.

Op dit moment diverse verkoop- en serviceadviseurs werkzaam, ondersteund door medewerkers binnendienst. Daarnaast maken projectleiders, tekenaars en plaatsingsmonteurs onderdeel uit van het team 

Samenwerking Kreko groep.

Sinds 2012 heeft Moeleker een nauwe samenwerking met de Kreko groep.

De Kreko groep is net als Moeleker een familiebedrijf, bijna 60 jaar geleden opgericht door dhr. Kreté. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld als een allround food-leverancier. De Kreko groep heeft 5 vestigingen. Ondertussen is de derde generatie van de familie Kreté aangetreden in het bestuur van de Kreko groep.

Beide bedrijven hebben hun naam groot gemaakt met een zeer hoog service niveau, en hebben beide als doel, het ontzorgen van de klant. Door onderling kennis over Food en Non-food uit te wisselen, word er nog een hoger service niveau nagestreefd. Er word met iedereen die professioneel met eten werkt, meegedacht en oplossingen aangedragen voor hun logistieke, technische of productie problemen.

KREKO EXPERIENCE CENTER RIDDERKERK

Waar kennis en inspiratie samenkomen.

Als u zich heeft aangemeld voor een workshop of culinaire presentatie wordt u, bij aankomst, hartelijk welkom geheten door het vaste Culinaire team van het Kreko Experience Center.

Het Culinaire team van VHC Kreko is, op basis van hun ervaring en expertise, uitstekend in staat om professionele culinaire sessies te verzorgen voor de horecaprofessional, die geïnspireerd wil worden.

Bij een bezoek aan het Kreko Experience Center voorzien wij u, naast inspiratie, van bruikbare informatie, de laatste trends, vakgerichte kennis, praktische tips, proeverijen en vele gebruiksmogelijkheden binnen uw eigen bedrijfsvoering. Hierdoor bent u nog beter in staat een stukje meerwaarde te creëren en invulling te geven aan de vragen en wensen van uw gasten. Meer weten? Kijk op www.experience-center.info

MAAK KENNIS
MET ONS

Anco Moeleker

Algemeen directeur

Marieke Nieuwenhuijse

Verkoop binnendienst/ administratie

Richard van der Zwaag

Technisch tekenaar/ontwerper

Joyce Flipse

Medewerker administratie

Carla Deegens

Contractmanagement & administratie

Willie Nielen

Technisch tekenaar/projectmanager

Natasja Peters

Verkoop binnendienst/ administratie

Matheus Reij

Service support & logistiek

Jan van Stee

Projectmanager

Sjef Theenaart

Technische dienst

Cynthia

Planning

Jacco Klemann

Accountmanager

Hans Gooren

Accountmanager

Guillaume Maille

Accountmanager

MAAK KENNIS
MET ONS SERVICETEAM